Már épül az Infogroup új logisztikai csarnoka a Jabil számára

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Jabil Circuit Magyarország az Infogroup-ot bízta meg tiszaújvárosi logisztikai csarnokának fejlesztésével. A 18.000 négyzetméter területű csarnok alapkövét Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter tette le.

Az alapkőletételi ünnepségen Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter mellett részt vett és beszédet mondott Bráz György Tiszaújváros polgármestere, Székely Ádám, az Infogroup ügyvezető igazgatója és Győri Péter, a Jabil ügyvezető igazgatója. Az egyedi megrendelés alapján készülő logisztikai csarnok építése 2017 szeptemberében kezdődött és várhatóan 2018 közepén fejeződik be. Az épület kivitelezője az Aktuál Bau Kft.

„A Jabil ezzel a beruházással a gyár mellett létesített új, 18 ezer négyzetméteres raktárába konszolidálja logisztikai tevékenységeit, ami reményeink szerint hozzájárul a cég nagyobb versenyképességéhez, és ezáltal újabb üzletekhez juthat a tiszaújvárosi üzem – ez pedig számunkra is további fejlesztési lehetőségeket teremthet: ez igazi win-win szituáció. Külön öröm az Infogroup cégcsoportnak, hogy a magyar kkv szektor tapasztalt, professzionális és 100%-ban magyar szereplője épít egy multinacionális cégnek, magyar kivitelezővel, magyar bank finanszírozása által" - mondta az ünnepségen Székely Ádám.

Jelenleg Infogroup cégcsoport kiemelt projektjei közé tartozik  a Bartók Udvar irodaépület-együttes Budapesten, a  JABIL Circuit Magyarország raktár- és irodaépületének fejlesztése Tiszaújvárosban, a Karcagi Ipari Park, valamint a Polgár Ipari Park és Logisztikai Központ fejlesztése és üzemeltetése. A Tiszaújvárosi Ipari Parkban megvásárolt 9 hektáros területen további hozzávetőlegesen 20.000 m2 terület építhető.

Képtalálat a következőre: „infogroup jabil”

 

 

 

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();