Magyar-kínai vegyesvállalatot alapít a Magyar Posta

Olvasóink értékelése:  / 0

Kínai-magyar vegyesvállalatot hoz létre a Magyar Posta Zrt. két kínai logisztikai társasággal közösen, 3 millió eurós (900 millió forint) törzstőkével, az erről szóló megállapodást a felek hétfőn írták alá a Budapesten megrendezett kínai-kelet-közép-európai csúcstalálkozó üzleti fórumán - közölte a Magyar Posta.

scroll back to top

Bővebben...

Siemens: 130 éve Magyarországon

Olvasóink értékelése:  / 0

Magyarország és a Siemens már több mint egy évszázados együttműködése nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedően eredményes. A Siemens név a magyar emberek számára a magas minőséget, a megbízhatóságot és a legújabb műszaki megoldásokat jelenti - jelentette ki Varga Mihály a Siemens magyarországi jelenlétének 130. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

scroll back to top

Bővebben...

Már épül az Infogroup új logisztikai csarnoka a Jabil számára

Olvasóink értékelése:  / 0

A Jabil Circuit Magyarország az Infogroup-ot bízta meg tiszaújvárosi logisztikai csarnokának fejlesztésével. A 18.000 négyzetméter területű csarnok alapkövét Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter tette le.

scroll back to top

Bővebben...

Kamion, mint művészeti alkotás

Olvasóink értékelése:  / 0

Egy spanyol fuvarozócég vezetője, Jaime Costa először arra kért fel egy street art művészt, hogy az egyik raktárának a falára fessen valamit. Aztán rájött, milyen kár, hogy a művet csak kevesen láthatják. És innen jött a Truck Art Project gondolata, vagyis hogy jó volna, ha a cég kamionjain és furgonjain a logók helyét műalkotások foglalnák el. Eddig vagy két tucat jármű kapott új külsőt.

scroll back to top

Bővebben...

Logisztikai raktárral bővül a pátyi ipari park

Olvasóink értékelése:  / 0

Logisztikai beruházással bővül a pátyi ipari park, a több mint 2,5 milliárd forintból felépülő raktár a Vöröskő Kft. 68 egységből álló országos üzlethálózatát fogja kiszolgálni.

scroll back to top

Bővebben...

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();