Stratégiai megállapodást kötött Magyarországon a Kia Motors és a Total leányvállalata

Olvasóink értékelése:  / 0

Öt éves partnerség keretében a Total lesz a Kia Motors ajánlott kenőanyag-partnere. A szerződést 2017. szeptember 8-án kötötték meg.

scroll back to top

Bővebben...

A Bosch regionális szolgáltató központot nyitott Miskolcon

Olvasóink értékelése:  / 0

A Bosch legújabb beruházásának eredményeként regionális szolgáltató központtal egészült ki Miskolcon a Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft., amely így Európa legnagyobb kéziszerszám gyárává, a Bosch vállalatcsoport legnagyobb egységévé vált.

scroll back to top

Bővebben...

Húsz év múlva csak elektromos és hibrid autók lesznek az angol utakon.

Olvasóink értékelése:  / 0

Nagy-Britanniában 2040-től megtiltják a benzin- és dízelüzemű új autók és furgonok értékesítését. A szerdán bejelentett terv a brit kormány több évtizedes környezetvédelmi programjának része. Az intézkedés fő célja, hogy a 2040-es évtizedtől már csak elektromos, illetve hibrid autók kerülhessenek forgalomba Nagy-Britanniában.

scroll back to top

Bővebben...

Önvezető autót fejlesztenének legszívesebben mérnökeink

Olvasóink értékelése:  / 0

A magyar mérnökök munkaerő-piaci helyzetét, legfőbb motivációit vizsgálta a Jobsgarden HR-cég

Rendkívül ambíciózusak és szakmailag elkötelezettek a magyar mérnökök, többségük ugyanis az alapján választ munkahelyet, hogy hol tudják számára a nagyobb szakmai kihívásokat, és az izgalmasabb feladatokat ajánlani. Külföldre is sokan mennének, de csak határozott időre, a legnépszerűbb célország pedig Németország. Ami a munkaerőpiacot illeti, a szakmában tapasztalható innovációs folyamatoknak köszönhetően egyre erősebb pozícióban vannak a villamos- és IT-mérnökök, akikért a legjobb cégek versenyeznek. A felsőoktatásban azonban még van hová fejlődni, a képzés ugyanis nem elég gyakorlatorientált, amit az oktatók felkészültsége és tudása ellensúlyoz. A Jobsgarden HR-toborzó és tanácsadó cég legújabb kutatásának középpontjában a hazai mérnökök munkaerő-piaci igényei és kilátásai állnak.

scroll back to top

Bővebben...

Iparterület és agrárlogisztikai központ épül Bátaszéken

Olvasóink értékelése:  / 0

Iparterületet alakítanak ki és agrárlogisztikai központ épül a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program több mint 800 millió forintos támogatásával Bátaszéken.

scroll back to top

Bővebben...

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();