Az automatikus gyártás iránti megnövekedett igényt szolgálja ki a Canon új fejlesztése

Olvasóink értékelése:  / 0

Hogyan tudja egy robotkar a vállalat háromdimenziós gépi látást használó 3D Machine Vision System technológiáját használva két és fél másodperc alatt kiválogatni az ömlesztve előtte lévő alkatrészeket.  A megújult funkcióknak köszönhetően a térbeli objektumok felismerése még hatékonyabbá vált, ami jelentősen segíti az automata gyártósorok működését az elektronikai és az autóiparban.

scroll back to top

Bővebben...

Az ABB és az IBM együttműködik a mesterséges intelligencia-alapú ipari megoldások fejlesztésében

Olvasóink értékelése:  / 0

Az ABB és az IBM bejelentette, hogy stratégiai együttműködést létesít, amelynek keretében az ABB ipari vezető digitális kínálatát felsorakoztató ABB Ability platformot ötvözik az IBM Watson ipari internet-alapú kognitív képességeivel, hogy új értéket teremtsenek az ügyfelek számára a közművek, az ipar, valamint a közlekedés és az infrastruktúra terén.

scroll back to top

Bővebben...

40 éves a vonalkód

Olvasóink értékelése:  / 0

A fekete-fehér csíkcsoportot az Egyesült Államokban használták először, 1952 október 7-én. Az üzletekben kínált árukon csak 1974-ben jelent meg, akkorra sikerült kidolgozni a leolvasáshoz szükséges lézertechnológiát. Az első olyan termék, amelynek árát vonalkódja alapján vitték be kasszagépbe, egy Ohio-i áruházban eladott csomag rágógumi volt, 1974-ben.

scroll back to top

Bővebben...

A Toyota beköltözött Dunaharaszti ipari parkjába

Olvasóink értékelése:  / 0

A Toyota Material Handling Hungary, a Toyota cégcsoport anyagmozgatási divíziója 2.300 m2-es területre írt alá bérleti szerződést 2017 elején a Dunaharaszti Északi Ipari Parkban, az IPD Csoport logisztikai központja – a South Base I. épületének egységeire. A tranzakció során a bérbeadót a Colliers International képviselte.

scroll back to top

Bővebben...

Ehető vonalkóddal a hamis gyógyszerek ellen

Olvasóink értékelése:  / 0

A gyógyszerek valódisága nem állapítható meg egykönnyen, hiszen külsőre, hagyományos érzékeinkkel csak nehezen tudjuk megkülönböztetni az eredetit a hamistól. Ezért is fontos, hogy olyan, a pirulák beazonosítását segítő technológiák lássanak napvilágot, mint amilyet egy amerikai cég készített

scroll back to top

Bővebben...

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();