DS Smith a Sziget Fesztiválon

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Ebben az évben a fesztivál egyik látványos eleme a CARDBOARDIA esemény. Ez egy olyan, a művészetet és a kreativitást összekötő projekt, melynek alapanyaga a papír. Ehhez az eseményhez a DS Smith Packaging Hungary biztosítja a hullámkartont.

Mindehhez nemcsak Magyarországról, hanem Európa több országából – Belgiumból, Angliából, Romániából, Hollandiából, Lengyelországból és Szlovákiából is érkeznek designer kollégák, hogy bemutathassák, hogy a kartonpapír nemcsak egy, a csomagoláshoz szükséges nyersanyag lehet, hanem a modern művészet környezetbarát alapanyaga is.

Minden nap egy film témája inspirálja majd a papír-szobrászatot, melynek eredményét esténként egy felvonulás keretében mutatják be a “Sziget-lakóknak”.

DS Smith fényképe.

DS Smith fényképe.

DS Smith fényképe.

DS Smith fényképe.

DS Smith fényképe.

DS Smith fényképe.

További képek:

https://www.facebook.com/dssmith.group/photos/pcb.1294631960662198/1294631547328906/?type=3&theater

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();