Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Olvasóink értékelése:  / 0

Kapcsolódó kép

scroll back to top

Metsä Board: „Better with Less - Design Challenge” pályázat

Olvasóink értékelése:  / 0

A Metsä Board, a prémium minőségű friss rostú kartonok vezető gyártója tavaly novemberben elindította a „Better with Less - Design Challenge” projektet, és már számos nagyszerű nevezést kapott a világ minden tájáról. Az innovatív csomagolásterveknek még van esélyük a versenyen való részvételre: a pályázatokat 2018. március 31-ig fogadják el: www.betterwithless.org

scroll back to top

Bővebben...

A’ Design Award & Competition - nevezési felhívás

Olvasóink értékelése:  / 0

Az A’ Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett designversenye, amelyet évente, nemzetközi szinten szerveznek. A kreatív területek széles skáláján adnak át A’ Design díjakat,azért, hogy a világ bármely országában élő, bármilyen területen alkotó legjobb dizájnerek nyilvánosságot kapjanak. A versenybe nevezett munkákat szakértők értékelik, és egy befolyásos zsűri bírálja el névtelenül, melyet tapasztalt akadémikusok, a sajtó prominens képviselői, és széles körben elismert szakemberek alkotnak. Az A’ Design Award & Competition hírnevet, presztízst, publicitást és nemzetközi elismerést ígér az A’Design Award összes nyertesének az A’ Design díj által, amellyel a nyertes munkákat ünneplik. A nevezési határidő 2018. február 28.

Képtalálat a következőre: „a design award logo”

scroll back to top

Bővebben...

Racionalizálta magyarországi leányvállalatait a Hamburger Recycling

Olvasóink értékelése:  / 0

Összevonta két jelentős, hulladékbegyűjtéssel és kezeléssel foglalkozó leányvállalatát az osztrák Prinzhorn Csoport. Azzal, hogy az SCH-Ózon Kft. beolvadt a DUPAREC Kft.-be, utóbbi egyértelműen a releváns hazai recycling piac egyik legnagyobb szereplőjévé vált.

scroll back to top

Bővebben...

B.Ú.É.K 2018

Olvasóink értékelése:  / 0

Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!

scroll back to top

Magyar-kínai vegyesvállalatot alapít a Magyar Posta

Olvasóink értékelése:  / 0

Kínai-magyar vegyesvállalatot hoz létre a Magyar Posta Zrt. két kínai logisztikai társasággal közösen, 3 millió eurós (900 millió forint) törzstőkével, az erről szóló megállapodást a felek hétfőn írták alá a Budapesten megrendezett kínai-kelet-közép-európai csúcstalálkozó üzleti fórumán - közölte a Magyar Posta.

scroll back to top

Bővebben...

Siemens: 130 éve Magyarországon

Olvasóink értékelése:  / 0

Magyarország és a Siemens már több mint egy évszázados együttműködése nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedően eredményes. A Siemens név a magyar emberek számára a magas minőséget, a megbízhatóságot és a legújabb műszaki megoldásokat jelenti - jelentette ki Varga Mihály a Siemens magyarországi jelenlétének 130. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

scroll back to top

Bővebben...

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();