Scania flottakezelés okostelefonon

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Mivel egyre több ügyfél és járművezető tér át az okostelefonok és táblagépek használatára, ezért a Scania a webalapú szolgáltatásait úgy fejlesztette tovább, hogy ezeken az új eszközökön is használhatóak legyenek, így biztosítva a kényelmet és a megfelelő információáramlást még útközben is. A Scania Flottakezelés a piacra bevezetett alkalmazás gyűjtőneve.

Az alkalmazás a Scania Flottakezelés Control csomagjára előfizető ügyfelek számára ingyenes. Az új alkalmazás a Scania járművek valós idejű nyomon követését teszi lehetővé okostelefonokon, valamint táblagépeken. A szolgáltatás segítségével a tulajdonosok térképpel pontosan meghatározhatják flottájuk mindegyik tagjának helyzetét.

A Flottakezelő alkalmazás az Appstore-ból vagy a Google Play-ből tölthető le. A felhasználóknak a letöltés után nincs más dolguk, mint a normál flottakezelési rendszerhez érvényes felhasználói nevükkel bejelentkeznek. Az ügyfelek a járművezetők telefonszámát is megadhatják, így a rendszer közvetlenül fel tudja hívni őket, vagy üzenet küldhető számukra az alkalmazáson keresztül. „Ezeknek az alkalmazásoknak a legnagyobb előnyük, hogy az információk gyorsan és könnyen elérhetők, tértől is időtől függetlenül” – mondta Karin Radström, a Scania flottakezelési üzletágának igazgatója. „A mindennapi munkavégzés kényelmes kiegészítője.”

A Scania további alkalmazása a Scania Dealer Locator, amely a bajba jutott tehergépkocsi-vezetőknek segít megtalálni a legközelebbi Scania márkaszervizt. Az alkalmazás amellett, hogy térképpel mutatja meg az utat a szervizhez, az aktuális elérhetőségi adatokat is megadja. A Dealer Locator alkalmazás ingyenesen elérhető, Apple és Android telefonokon egyaránt alkalmazható.

 

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();