MLBKT: díjazták a logisztika és a beszerzés kiválóságait

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2015. november 12-én átadta az Év Logisztikai Menedzsere és az Év Beszerzési Menedzsere címeket, valamint a Logisztikai Kiválóság Díjakat.

A győri Audi Hungária Motor Kft. évente közel kétmillió motort gyárt. Molnár Ádám logisztikai vezető nyerte az Év Logisztikai Menedzsere címet. Ő felel a napi 180 millió euró értékű áruforgalomért. a motorgyártást illetően. Logisztikai vezetőként elkötelezett támogatója vasúti szállításnak. Az Audi vasúti szállításainak részaránya mára meghaladta az 50%-ot.

Kovács József Bernátnak, a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. beszerzési vezetőjének ítélték az Év Beszerzési Menedzsere címet. Felkészült mérnökként elérte, hogy a beszerzésért felelős csapatot ma már a termékfejlesztés korai fázisában bevonják a vállalati folyamatokba. A Knorr-Bremse vasúti divíziójának legnagyobb gyára többek között a nagyon dinamikus kínai piac gyakran kiszámíthatatlan igényeit is képes volt kiszolgálni. Az elmúlt években a beszállítói kör sikeres menedzselésével magas szintű vevőkiszolgálás mellett rekord mértékű megtakarítást sikerült realizálni.

A Logisztikai Kiválóság Díj idei nyertese a Scitex Kft. A cég 1996 óta gyárt prémium minőségű táplálék-kiegészítő termékeket sportolók és testépítők részére. Több mint hétszáz terméke a világon bárhol megvásárolható. A Scitec egyike azon kevés cégnek a világon, amely az összes legyártott fehérjéjét laboratóriumban teszteli, az eredményeket a weboldalon elérhetővé teszi a vásárlók számára.

Az idei évben három kimagasló teljesítményt nyújtó szakembernek ítélt oda elismerő oklevelet az MLBKT elnöksége. Elismerést kap Szűcs Arnold, a LEGO Manufacturing Kft. senior termelési és logisztikai igazgatója, Koller Tamás, a Poli-Farbe Vegyipari Kft. ellátási lánc igazgatója és Dominek Ákos, a GDF SUEZ Energy Holding Hungary Kft. beszerzési igazgatója.

 

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();