Kiválósági Díjat kapott a Bosch lean innovációja

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Idén ötödik alkalommal került megrendezésre Budapesten a TRANSLOG Connect Kongresszus, ami a logisztikai, szállítmányozási és ellátási lánc menedzsment iparág legjelentősebb regionális eseménye. Az előző évek elsöprő sikereire való tekintettel a szervező, a TEG The Events Group idén is kiosztotta a Logisztikai Kiválósági Díjat. 

A díj azokat a már működő logisztikai és ellátási lánc menedzsment megoldásokat ismeri el, amelyek hozzájárulnak a kelet-közép-európai régió további fejlődéséhez. A miskolci Robert Bosch Power Tool Kft. Kiválósági Díjat kapott. Az elismerést Révay Péter, a miskolci kéziszerszámgyár gazdasági vezetője és Mátó Melinda logisztikai lean szakértő vették át.

 

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();