Rekordnövekedés az interpack kiállításon

Olvasóink értékelése:  / 0

A csomagolóipar és a kapcsolódó ágazatok nemzetközileg is legjelentősebb vására az 55 éves interpack, amit idén május 4–10. között rendeztek meg Düsseldorban. A vásárterület 19 csarnokában és két sátorban mintegy 260 ezer m2-en rekordszámú, 7865 kiállító fogadta a látogatókat. A 170 500 érdeklődő 74%-a volt külföldi. A kiállítók mintegy 60 országból érkeztek.

scroll back to top

Bővebben...

Rekordokat döntő Interpack

Olvasóink értékelése:  / 0

Az interpack 2017 szakvásáron a rendezvény több mint 55 éves eddigi történetében most a legélénkebb a kiállítói érdeklődés. 2017. május 4–10. között mintegy 60 ország 2700 kiállítójára számítanak Düsseldorfban.

scroll back to top

Bővebben...

„Egy lépéssel mások előtt”

Olvasóink értékelése:  / 0

2013. november 19. 9.00–13.00

Csomagolószerek
környezetvédelmi termékdíja
– konferencia –

Az új környezetvédelmi termékdíjtörvény 2012. január 1-jével lépett teljes körűen hatályba. Mint  ismeretes, a jogalkotók a törvény tárgyi hatályát a csomagolásról a csomagolószerekre helyezték át, ez mind a csomagolószer-gyártók, mind pedig a felhasználók számára váratlan és óriási jogalkalmazásbeli változást jelentett.

scroll back to top

Bővebben...

A nyomtatás ünnepe

Olvasóink értékelése:  / 0

Xfair Bécsben

Teljes gőzzel folyik a 2015. április 15–17. között tartandó Xfair bécsi szakmai kiállítás szervezése. A Print & Crossmedia Show-t a műemlékké nyilvánított Marx Halle-ban rendezik meg.

scroll back to top

Bővebben...

Prinzhorn Csoport: Ökoindustria Nagydíj

Olvasóink értékelése:  / 0

A düsseldorfi EuroShop a kereskedelemben és partnereinél használatos beruházási eszközök legnagyobb világvására, egyúttal pedig kihagyhatatlan platformja a jövő irányzatainak, a vízióknak és a kézzel fogható kiskereskedelmi hangulatképeknek.

scroll back to top

Bővebben...

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();