Újabb díjeső a Rondónál

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat nívós, magas minőségről tanúskodó elismerését a Rondo Hullámkarton-gyártó Kft. szaloncukorgyűjtő- és kínáló doboza is elnyerte. Most újabb eredmények kerültek fel a cég büszkeségfalára: a vállalat termékeit két különdíjjal és egy oklevéllel díjazta a szakmai zsűri a Hungaropack 2017 Magyar Csomagolási Versenyen.

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség idén 34. alkalommal hirdette meg az először 1967-ben megrendezésre kerülő, a Csomagolási Világszövetség (WPO) által nemzeti rendezvényként elismert Hungaropack Magyar Csomagolási Versenyt. Az esemény célja, hogy minél szélesebb közönségnek mutassa be hazánkban a csomagolóipar fejlődését, a legújabb fejlesztésű csomagolóanyagokat, csomagolóeszközöket, valamint csomagolási eljárásokat, nem utolsósorban pedig lehetőséget nyújt a magyar csomagolóipar fejlettségének nemzetközi szintű megmérettetésére.
A nívós versenyen a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség különdíját a vállalat Rexona háromsoros display-je nyerte el, ami praktikus megoldásának köszönhetően háromféle stiftes dezodornak ad helyet, polcba és a pultra egyaránt elhelyezhető, a boltban pedig tető nélkül egymásra pakolva, akár emeletes kínálóként is használható.
A Packaging Szaklap különdíját a Rondo látványos Párnatasak kínáló-gyűjtő csomagolási rendszerének ítélték, amelyben a tálcával megegyező anyagból készülő betét láthatatlanul választja el, és tartja álló helyzetben a tasakokat.
A vállalat gyümölcslé-család bag-in-box csomagolása, ami lapra szerelt állapotban szállítható, majd az egyszerű felállítást követően könnyedén tölthető, zárható és szállítható okleveles elismerést hozott.
„Nagyon örülünk, hogy ilyen eredményesen szerepelt a Rondo, és bízunk benne, hogy termékeink a jövőben is elnyerik majd a szakmai zsűri tetszését a hasonló »megmérettetéseken«” – mondta Miklós Zsolt, a Rondo Hullámkarton-gyártó Kft. ügyvezetője.


scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();