Packaging 67

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kedves Olvasó!


Közeledve a nagy jubileumi rendszerváltáshoz, be kell ismerni, hogy a kezdeti hurráoptimizmusunkat hidegzuhanyos ébredés követte. Rájöttünk, hogy eltűnt az iparunk, a mezőgazdaságunk. Szakmáinkra vetítve, nincs saját becsomagolandó termékünk, így saját szállítmányozásunk-logisztikánk sem fejlődhetett.
Sőt, még a munkáról is leszoktattak, ami eleinte kényelmes volt. Hiszen a multik áruházláncaikban 2 forintért adták a paradicsom kilóját. Ennyiért persze hogy nem robotolunk, inkább kényelmesen megvesszük aprópénzből. Ma már 400 forint a paradicsom kilója. Aki 25 éve felhagyott a termelésével, az már nem kezdi újra. Aki meg nem is látta, az sem ebbe fog belekezdeni.
Mégis, büszkék is lehetünk magunkra. Újra megindítottuk az életet. Gyerekkoromban számoltuk a vagonokat. Egy mozdony 50-80 vagont is húzott. Majd évtizedekig egyet se. Most újra számolhatunk. Minden számunkban tájékoztathatunk egy-egy magyar vállalkozásról, amely újabb 100 kamiont helyez üzembe.

Csomagolóanyag-gyártásunk világszínvonalú, kreatív megoldásaink eladhatóak Nyugat-Európában. Már számunkra is természetes, hogy mindent környezetbarát módon kell készítenünk. A minőség már Magyarországon is alap, annak, aki hosszú távon akar fejlődni. Rugalmasan, teljes körű szolgáltatást kell nyújtani.
Mostani Packaging számunkat összevontuk a Print & Publishing aktuális megjelenésével a PPDexpo kapcsán, hiszen a nyomda- és a csomagolóipar közösen mutatkozik be a BOK-Syma csarnokban március 28–30. között. Az ok nyilvánvaló: minden tárgyat és csomagolást nyomtatni, feliratozni, jelölni kell. Ezeknek figyelembe kell venni a logisztika és a szállítmányozás követelményeit is.
Kedves Olvasó, Ön a saját, egyedi, egyetlen és megismételhetetlen magazinborítóját tartja a kezében. Ennek leírását a Print & Publishing beköszöntőjében és a magazinban találja meg. Személyesen a B33 standunkon várjuk!
                                                                  
                                                                                        Tolnai László

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();