Chikán Attila életműdíjat kapott

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Chikán Attila, a Budapesti Corvinus Egyetem professor emeritusa, a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság elnöke kapta meg a világon elsőként az IPSERA életműdíját.

Az IPSERA a beszerzés és az ellátás gazdaságtanának nemzetközi tudományos szervezete. A díjat a szervezet éves konferenciáján, Amszterdamban vette át Chikán Attila.

Az IPSERA globálisan vezető szerepet játszik a beszerzéssel és az ellátással kapcsolatos kutatás és oktatás fejlesztésében. Chikán professzor az ezeken a területeken elért kiemelkedő eredményeiért kapta a díjat, egyebek mellett az 1997 óta évente megrendezett doktoranduszok számára meghirdetett salzburgi nyári egyetemek szakmai és szervezeti irányításáért.

 

Logisztika Napja 2015

Magyarország már negyedszer csatlakozik a Német Logisztikai Egyesület által kezdeményezett, és azóta globálissá vált mozgalomhoz. Az események szervezésében, meghirdetésében minden szervezőnek segítséget nyújt az MLBKT. A cél: megismertetni a logisztikai szakmát a nagyközönséggel. Tavaly Németország és Ausztria után a harmadik legaktívabb, azaz a legtöbb programot kínáló ország lettünk. A rendezvényhez bármely cég, felsőoktatási intézmény, nonprofit szervezet kapcsolódhat, ha vállalja, hogy kinyitja kapuit és programot szervez a  Napja tiszteletére április 16-án.

A programok ingyenesek, előzetes regisztráció viszont szükséges

 

.

 

 

 

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();