TNT: The People Network

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A TNT bemutatta megújultarculatát, amely az emberi kapcsolatok fontosságára és a cég egyedülálló európai közúti hálózatára fókuszál. Az új szlogen: „The People Network”a vállalatnak az ügyfeleik iránti szoros elkötelezettségét fejezi ki, hiszen a TNT csapatát olyan munkatársak alkotják, akik munkájukkal közvetlenül hozzájárulnak az ügyfelek üzleti sikereihez.

Vállalatunk célja, hogy hozzájáruljunk ügyfeleink sikereihez, amelyhez nélkülözhetetlen a személyes, emberi kapcsolat, hogy valóban személyre szabott szolgáltatást tudjunk nyújtani. Ezt fémjelzi új szlogenünk, a »ThePeople Network«” – mondta ifj. Járosi Márton, a TNT Express Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Az új, frissített arculatot nyolc európai országban hirdetési kampány keretében mutatják be, valamint huszonnégyeurópai országban,többek között Magyarországon is, ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosítanak a leendő ügyfeleknek. Az arculatváltáshoz kapcsolódó marketingstratégia központi eleme, hogy a TNT,a kis- és középvállalatok olyan partnere, amely hisz a személyes kapcsolatok fontosságában és nem „vonalkódként” tekint ügyfeleire. A következő hónapokban a TNT ügyfélkörének bővítésére, új kis- és középvállalati ügyfelek megnyerésére és megtartására koncentrál.

 

 

 

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();