UPS Magyarország: új igazgató

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Tim Helsent nevezték ki a UPS magyarországi leányvállalatának élére.Helsen emellett a görögországi és romániai leányvállalatok vezetője is. A 35 éves, belga születésű szakember mostantól mintegy 400 alkalmazottért felel majd, illetve a három országban A UPS egészségügyi üzletágát Magyarországon továbbra is Magyari Éva vezeti majd, mint a UPS Healthcare Hungary ügyvezetője.

Széles körű tapasztalata és szakértelme révén Tim Helsensikeresen vezetheti majd tevékenységünket e három piacon – mondta el Cindy MillerUPS Europe elnöke a kinevezés kapcsán. – Meggyőződésem, hogy csapata élén ugyanazt a megbízható szolgáltatást és minőségi megoldásokat biztosítja majd ügyfeleinknek, melyet már megszokhattak a UPS-től.

Helsen UPS-es karrierjét 2001-ben kezdte, mint a belgiumi UPS pénzügyi specialistája. Az ezt követő években számos, növekvő felelősséggel járó, pénzügyi és könyvviteli pozíciókat töltött be aUPS-nélBelgiumban, Hollandiában és Luxemburgban. 2007-ben a UPS Europe Supply Chain Solutions pénzügyi tervezésért felelős vezetője lett a svájci Bielben.

Több közel-keleti megbízást követően 2011-ben visszatért Brüsszelbe, mint a UPS EMEA régiójának szerződési szolgáltatási országaiért felelős pénzügyi igazgatója. Két évvel később a kelet-európai térség pénzügyi ellenőre lett. Jelenlegi pozícióját, mint a magyarországi, görögországi és romániai leányvállalat országigazgatója 2014 augusztusában fogadta el.

Tim BSc. diplomával rendelkezik pénzügyből és könyvvitelből, melyet a leuveni Katholieke Hogeschool egyetemen szerzett.

“Nagyon várom, hogy erős, helyi UPS csapatommal tovább fejleszthessük üzleti tevékenységünket a térségben építve a vállalatunk logisztikai megoldások terén megalapozott jó hírnevére – mondta el Helsen. – „Azt remélem, segíthetjük ügyfeleinket Magyarországon, Görögországban és Romániában, hogy részesülhessenek a globális kereskedelem nyújtotta előnyökből, csatlakozhassanak a nemzetközi piacokra és versenyképesek maradhassanak.”

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();