Leibinger inkjet-nyomtatás és nyomatfelügyelet

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Az inkjetes jelöléstechnika specialistája a Paul Leibinger GmbH & Co. KG. Gyakorlatilag minden tárgyra képesek nyomtatni. Jet3up és Jet2neo inkjetes nyomtatási rendszerei a legújabb fejlesztéseik közé tartoznak.

Folyamatos inkjet-nyomtatásra képes a Leibinger, ahol a nyomathordozó lehet karton, műanyag, zsugorfólia, habosított anyag, üveg vagy fém. Ez a csomagolóiparban azt jelenti, hogy szövegek, kódok, logók és más adatok helyezhetők fel üvegekre, PET- palackokra, poharas és tálcás termékekre egyaránt. A kódok lehetnek vonalkódok, DataMatrix-kódok és PPN-kódok. A szövegek tetszőleges fontokat tartalmazhatnak a különböző logók mellett.
A Jet3up Pro megfelel az IP65 védelmi szabványnak, így optimálisan használható élelmiszer-csomagolásoknál, nedves, poros termelési körülmények között is. Sötét csomagolások esetében fehér vagy világos tintákat lehet használni. Nagy gyártási sebességek mellett is használható, ami 1000 méter/percet jelent. Hosszabb ideig tartó gépleállás esetén működésbe lép a nyomtató Sealtronic fúvókaelzáró rendszere, amely megakadályozza a tinták beszáradását a nyomófejnél. Gépleállításkor a tinta légmentesen, zárt rendszerben forog, így nem kerül ki a rendszerből, és újraindításkor a rendszer azonnal működőképes, nem szükséges tisztítási folyamat. Automatizált XY Jetmotion rendszert kombinált Winjet3 XY szoftverével a Leibinger. Segítségével jobbról balra és felülről lefelé történő fejmozgások lehetségesek. A rendszer nyomtatás előtt meghatározza az optimális fejmozgatást, és automatikusan a leggyorsabb feldolgozási időt választja, ami lényegesen meggyorsítja a termelést.
Intelligens nyomtató- és felügyelőrendszert kínál a Leibinger a nyomtatás és a termékek minőségének biztosításához. A Vision System V-check a Jet3up és a Jet2neo nyomtatórendszereket is folyamatosan felügyeli. Többek közt a referenciatintákkal folyamatosan összehasonlítja a definiált elemeket, így például jeleket, számokat, grafikákat. Mindez növeli a termelési minőséget, illetve a biztonságot.


Paul Leibinger

Különböző integrált megoldásokra specializálódott a németországi Leibinger cég. Világhírnévre nagy precizitású és rendkívül megbízható számozóműveikkel tettek szert, amelyeket bankok, intézmények, nyomdai szolgáltatók és szerencsejáték- cégek egyaránt használnak. Ma már viszont a hatvanéves fejlesztés inkjet-nyomtatókban csúcsosodik ki, amelyek az ipar minden területén alkalmazhatók.
Inkjet-berendezéseikkel az élelmiszer- és italiparban szükséges jelölések egyaránt felvihetők öblösüvegekre, tetszőleges 3D-felületekre. De nyomtatni lehet kábelekre, kapcsolókat, nyomtatott áramköröket lehet jelölni. Jelöléstechnikai berendezéseiket saját szoftverrel működtetik, amelyek ellenőrzik is a nyomat helyességét. Harmadik üzletáguk a sokoldalúan alkalmazható kamerás felügyelőrendszer, amellyel nem csupán képi információk, hanem 3D-s tárgyak, technológiai lépések is ellenőrizhetők.scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();