Logopak címketechnológia

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Elsősorban az italiparban elterjedtek a Logopak berendezései. Az új Logomatic 500+ címkézőgép szabadon konfigurálható berendezés. Több mint harminc applikációja segítségével szinte mindenre képes.

Hagyományos címkefelvitelek teljes sorát, vagyis felül, alul, oldalt, hátul rugalmasan kezeli. A Logomatic 500+ termodirekt- és termotranszfer-címkéket egyaránt képes felhelyezni A/5-ös formátumig. A termo- vagy transzfernyomtatók gyorsan, egyszerűen cserélhetőek a berendezésben. Képes felhelyezni kívülről vagy belülről tekercselt címkéket és termotranszfer- tekercseket egyaránt. A tekercsszélesség 35–165 mm lehet. Különlegessége a rendszernek, hogy 800 méter hosszú tekercsek befogadására alkalmas. A gép méri a hátralévő futtatási időt, aminek meghatározásánál figyelembe veszi a felhelyezési teljesítményt is. A minőségi felhelyezést 12 mm vastag eloxált alumíniumtest  biztosítja.  A  berendezésben nem találhatók szögletek és sarkok, ami  nagy  higiéniai  előnyöket  is  jelent. A címketekercs felhelyezése egyszerű, a le- és feltekercselést 100%-ban elektronikusan vezérli.

Egyedülálló a piacon a QTB applikátor, ami termohatással felhelyezhető öntapadós címkék elhelyezésére alkalmas rendkívül nagy tapadás mellett. A termoapplikátor-fej egy menetben melegíti fel és helyezi el a címkéket. Sebessége 300 m/mperc lehet, 2400 méter hosszú     címketekercsek    alkalmazása
esetén 50-70 százalékkal csökkenthető a gyártósor megállítása. A QTB applikátor segítségével paletták, kartonok, kisebb csomagok egyaránt címkezhetők. A címkék tetszőlegesen megnyomtathatók, a QTB  applikátor a Logomatic 500+ és 900 gépcsaládok kiegészítő rendszere.

Logopak Systeme


Különböző címkézőberendezéseket, szoftvereket, ipari nyomtatókat fejleszt a Logopak. Berendezései robusztus felépítésük miatt stabilan működnek, integrált megoldásként használhatók, a gyártás és a logisztika közötti területeken alkalmazhatók. Fő termékeiken kívül egyedi fejlesztéseket is végeznek. Kartondobozok, tárgyak, csomagolások címkézésénél felrakórendszereik igen népszerűek. Ezek a tárgyak lehetnek hullámkartondobozok, zsugorfóliázott gyűjtőcsomagolások, söröshordók, ipari zsákok, egyéb kemény tárolórendszerek. Speciális megoldásokat kínálnak raklapozott termékek címkézéséhez. A címkék változó nagyságúak lehetnek, rendszereik akár A/4-es méretű címkéket is képesek egy vagy több oldalt felhelyezni.
scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();