BestCode biztonsági UV-jelölés

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Láthatatlan, UV-fénynél olvasható kódolásra képes a BesCode 88S Security System rendszere. Segítségével növelhető a termelési biztonság, valamint hamisítás elleni védelem nyújtható.

Márkatulajdonosok növekvő igénye a folyamatos nyomon követhetőség, a biztonság és a hamisítás elleni védelem minden termék csomagolása esetén. A BestCode egydimenziós (1D) és kétdimenziós (2D) Datamatrix vonalkódokat is nyomtat. A QR-kódok és felhasználóspecifikus rendszerek termékspecifikus információkat tartalmaznak. A BestCode megoldása fém, üveg, műanyag és más nyomathordozókon egyaránt működik.
A nyomatok nagy hőmérséklet-különbségekkel szemben is ellenállóak, és magas hőmérsékletnél is olvashatatlanok maradnak. Így a gőzölési folyamatok vagy sterilizációk és fertőtlenítések előtt nyomtathatóak a csomagolások. Szakmai ismeretek nélkül kezelhető a rendszer, ahol CleanStart technológiával automatikusan tisztítják a nyomófejeket, ami a napi vagy heti tisztító karbantartásokat teszi feleslegessé. A OneTouch rendszer leegyszerűsíti az érintőképernyős kezelést. Egy hétre vagy akár egy hónapra elegendő mennyiség áll rendelkezésre a tintatartályban, ami a folyamatos termelést teszi lehetővé. Az AutoOff Go Home funkció a munka vagy műszak végén szükséges műveleteket hajtja végre gombnyomásra. Több mint 20 speciális funkció áll rendelkezésre, a nyomtatás a latin nyelvek karakterein kívül tartalmazza többek között a kínai, arab görög, cirill, koreai és vietnami jeleket is, több mint 65 ezer különböző karakter nyomtatható.

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();