Minőség-ellenőrzött CP-raklap

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

EPAL – a világszerte legnagyobb raklap minőségbiztosítási egyesület – megkezdi az EPAL CP-minősített raklapok piacra dobását. Gyártói és javítói engedélyek, minőségbiztosított EPAL CP- raklapokra már kérhetők az EPAL-tól.

Az Európai Raklap Szövetség bevezeti a minőségbiztosított EPAL CP- raklapokat, amelyek kiváló megoldást jelentenek a vegyipari szereplők számára. A CP-raklapok minőségbiztosítására az EPAL korábbi termékeinek minősítésére kidolgozott, elismert és bevált szabványosítási rendszerét és független minősítő rendszerét alkalmazza, minősített rakodólapot kínálva a vegyipari cégek és a vegyipari logisztikai lánc résztvevői számára.
A korábbi években az árverseny, illetve a független minőségbiztosítás hiánya gyakran azt eredményezte, hogy a vegyiparban használt raklapok nem feleltek meg a vegyipari termékek biztonságos szállítási követelményeinek..
2018. január elsejétől elindul az EPAL CP-minősített raklapok gyártása az EPAL Technikai Szabványrendszerének megfelelően. Minden EPAL CP-raklap az ISPM 15 szabványnak is megfelelően kerül gyártásra, így nemzetközi szállításra is alkalmas. Martin Leibrandt, az EPAL ügyvezetője: „Örülök, hogy az EPAL képes kielégíteni a felhasználói igényeket, s a meglévő termékek mellett létrehozni egy fantasztikus új terméket. A jövőben a minősített EPAL CP-raklapok használata csak azon múlik, hogy a felhasználók szükségét érzik-e a minőség-ellenőrzött, megbízható és fenntartható raklapoknak a vegyiparban is.”

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();