Linx Printing lézeres jelöléstechnika

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Költséghatékony kódolásra és jelölésre alkalmas tintasugaras, lézeres és termotranszfer megoldásokat is kifejlesztett a Linx Printing Technologies. Két új lézeres berendezése sokoldalúan, rugalmasan használható fel, tetszőleges gyártó- és töltősorokba utólag is beépíthető.

Gyorsan, nagy sebességgel működik a 10 wattos Linx CSL10 és a 30 wattos Linx CSL30 lézeres jelölő. További nagy előny, hogy a kódok grafikákat is tartalmazhatnak, amelyek minőségveszteség  nélkül  kerülhetnek át a különböző csomagolóanyagokra. Ezek a lézeres egységek nagy sebességű csomagolósorokban is működnek. Különböző csomagolásokra dolgoznak, ami lehet papír, karton, műanyag, fólia, üveg, gumi vagy bevonatos fémek és anyagok, mint pl. eloxált alumínium.

A Linx CSL egyetlenegy lézer segítségével 440x600 mm-es felületet képes nyomtatni. A nyomtatófejeket a legkülönbözőbb helyekre lehet pozicionálni. A felhasználó 20 ezer szabványkonfiguráció közül választhat , így gyakorlatilag minden létező pozícióra van megoldás. A nyomtatófejek 3,5-10 méter távolságban  is  lehetnek  a  vezérlőegységtől. A két részt flexibilis csővezeték köti össze. A jelölőfejek könnyedén eltávolíthatóak, és nagyon kis helyen is elférnek.

Mindkét modell IP65 verzióval is szállítható, ami azt jelenti, hogy a kódok hideg, nedves és poros környezetben is működnek, így használhatók tej-, ital- és vegyszertöltő berendezésekben is. 45 ezer üzemórára kalibrálták a lézerfejeket, a nyomatok kitűnően olvashatóak üvegeken és PET-flakonokon egyaránt. A rendszer energiafelhasználása 50 százalékkal kevesebb a hagyományos technikák energiaszükségleténél.

 

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();