Avery Dennison: RFID-megoldások

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Újdonság az Avery Dennison RFID-megoldása, amelyet friss ételekhez fejlesztettek ki: ez az easy-to-use mobile Fresh Food  RFID-rendszer.  Segítségével láthatóvá válnak a készletmennyiségek, és mintegy 20 százalékkal csökken a megromlott árukészlet.

A Tyco Retail Solutions céggel együttműködve egyszerűen kezelhető, Fresh Food-RFID-megoldás született, aminek segítségével nemcsak a készletek követhetők nyomon, hanem a romlandó élelmiszertermékek szavatossági és fogyaszthatósági  ideje is. Ez egy felhőalapú megoldás, és különösen minőségi élelmiszerek esetén ajánlott a használata.
Az Avery Dennison integrált megoldásai használhatóak a kiskereskedelemben, a szépségiparban, a ruházati termékeknél és az élelmiszeriparban is.


scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();