DuPont: áruvédelem az Emirates SkyCargónál

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Az Emirates SkyCargo megfizethető és környezetbarát technológiát vezet be hőre érzékeny áruk, így például gyógyszeripari  termékek  szállítására. A White Cover Advanced újgenerációs technológia kemény védőborítást képez, így biztosítja a szállítmányok ellenőrzött hőmérsékleten és szigetelt csomagolásban történő szállítását.

A DuPont vállalat által szabadalmaztatott Tyvek elnevezésű, nagy sűrűségű polietilénből készült White Cover Advanced kemény védőborítást képez a teljes csomag körül, megóvva a szállított termékeket a külső hőmérséklet, valamint a napfény káros hatásaitól.

A speciális védőburok vízálló, ugyanakkor  légáteresztő  is,  így  a  termékeket a párásodás vagy a kiszáradás veszélye sem fenyegeti. A White Cover Advanced súlya még az Emirates legnagyobb utasszállító gépén használt raklapon is mindössze három kilogramm, a felhelyezése pedig gyors és hatékony – két ember mindössze 8 perc alatt körbe tudja tekerni vele a szállítmányt. Az anyag mindemellett 100 százalékban újrahasznosítható.

„A gyógyszeripar évente több mint egymilliárd dollár értékben szállít termékeket. Az ezüstbevonat-technológiát alkalmazó White Cover Advanced megbízható és megfizethető megoldást kínál arra, hogy megóvjuk ezeket a rakományokat a légi szállítás közbeni hőingadozás veszélyétől” – mondta el Henrik Ambak, az Emirates Cargo Operations Worldwide alelnöke.

Az Emirates SkyCargo úttörő az áruk védelmét szolgáló technológiák fejlesztésében. A White Cover és a White Cover Advanced mellett további három szolgáltatást kínál a romlandó termékek szállítására. A Cool Chain Premium, a Cool Chain Advanced és a Cool Chain Standard megoldások mindegyikét a megrendelők különböző igényeinek megfelelően alakították ki.

Ezenfelül a vállalat különleges szolgáltatása a Cool Dolly is, amellyel a szállítmányokat a repülőgéptől a hűtőraktárokig fuvarozzák, miközben megtartják a rakomány minőségének megőrzéséhez szükséges hőmérsékletet, akár –20 fokig. Az utóbbi szolgáltatások az Al Maktoum Nemzetközi Repülőtéren és a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren vehetők igénybe.

 

 

 

 

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();