Jungheinrich: A legjobb munkahely

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

2016. október 27-én ünnepélyes keretek között került átadásra a Legjobb Munkahely díj, amelyet a Jungheinrich Hungária Kft. nyert el az 50–250 fő közötti vállalatok kategóriájában.

Az Aon Hewitt humánerőforrás- tanácsadó vállalat 16. alkalommal készítette el a dolgozói elkötelezettséget vizsgáló kutatását. Idén 91 cég 44 ezer munkavállalója válaszolt a kérdésekre. A felmérés a munkavállalói elkötelezettséget és elégedettséget vizsgálja, különösen a karrier, a szakmai fejlődés lehetősége, a közvetlen és felső vezetésbe vetett bizalom tekintetében. Számos szakmai elismerésben részesült 2016-ban a Jungheinrich.  Az ECE 225 horizontális komissiózó targonca, valamint jármű-kiegészítők kategóriájában a jetPILOT multifunkcionális kezelőelem Red Dot Design díjat nyert. Ebben az évben az  ECE 225  targonca megkapta az iF Design Díjat is.

Kettős Jungheinrich győzelem született az IFOY Award 2016-on. A Jungheinrich nyerte az üzemen belüli logisztika Oscar-díját 5-ös sorozatú EKX magasraktári felrakógépével és speciálisan ICE vonatszerelvények kerékpár-cseréjére kifejlesztett speciális gépével.

A  Vogel  Business  Media  kiadóvállalat a Best of Industry versenyén anyagmozgatás kategóriában a Jungheinrich került ki győztesen a logisztikai interfész szoftvermegoldásával.

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();