Új félpalettát vezet be az EPAL

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

800x600 mm alapterületű félpalettát vezetett be European Pallet Association eV, az EPAL. Természetesen az új, kompakt palettát minőségbiztosítási rendszer egészíti ki. A kifejlesztésnél figyelembe vették a jelenleg használatos düsseldorfi félpalettákat, valamint a robusztus felépítést és a tartósságot, csakúgy, mint az ipar és a kereskedelem képviselőinek igényeit is.

Az újonnan kifejlesztett, többutas félpaletta rendkívül rugalmasan használható, és rendelkezik az EPAL nemzetközi palettarendszer minden előnyével. Különösen nagy népszerűségnek örvend az ital-és az élelmiszeripar területén, azonban rendkívül keresett a diszkontrendszerekben is. Mind a négy oldalról a hagyományos eszközökkel megközelíthető és szállítható, vagyis a 600 mm-es oldalon is, ami rendkívül előnyös a szűk eladási terekben történő manőverezésnél. Az EPAL félpaletta pontosan fele akkor, mint az EPAL EUR paletta, és a világ legnagyobb palettacserélő rendszerében gond nélkül cserélhető. Villástargoncákkal is optimálisan szállítható a 600 mm-es oldalán. Fa és fém szerkezetű, ennek következtében terhelhetősége nagy, 500 kg. A saját súly viszont nem éri el a 10 kg-ot.

Ideálisan felhasználható automatizált raktárakban, ISPM-15 szabványnak megfelelnek, a fémlábak pedig tartalmazzák az EPAL logót. A jelenleg forgalomban lévő düsseldorfi fa félpaletták független bevizsgálása nem biztosított, ezért a piacon gyakran rossz minőségű paletták is megjelennek. Az EPAL biztosítja az állandó, magas minőséget, amit független auditáló szervezet ellenőriz.

1991-ben alapították az Európai Paletta Szövetséget, az EPAL-t. 2013. augusztus 1-jétől pedig a paletták négy szélső lábán az EPAL logó garantálja az állandó szabványosított EPAL-minőséget.

 

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();