DOBOZ mint luxustermék

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Chivas egyik legjelentősebb márkaterméke a Chivas Regal Ultis, amihez a Pollard luxusdobozokat készített.

Erős, sugárzó jelenlétet kellett az új csomagolásnak mutatnia, ami az egyediség és a luxus keverékében mutatkozik meg, ezért a Pollard Boxes book jacket stílusú csomagolást választott és alakított ki a Chivas részére, ami gyémánthatású domborításokat, fóliahatásokat egyaránt jelent. Bonyolult szerkezet tartalmazza magát a terméket. A felhasznált alappapír lágy fogási élményt kelt, ami tovább növeli a fogyasztói élményt. A Pollard és a Chivas nagy hangsúlyt fektetett a papírgyártókkal történő együttműködésre az optimális papír kiválasztásánál.
A belső dobozszerkezet tartja és rögzíti magát az üveget a biztonságos csomagolás érdekében, ugyanakkor a prémiumhatást nem csökkenti, sőt, a doboz nyitása még azt fokozza is.
A Chivasnak ez a terméke öt malátafajta keverékéből érlelt whisky, ami az 1909 óta működő Chivas egyik titkos házireceptje alapján készül.

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();