Gravic Hungary: 1,3 millió eurós beruházás Debrecenben

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Alapításának idén 50 éves évfordulóját ünneplő francia Gravic cégcsoport magyarországi leányvállalata, a Gravic Hungary Kft. a 2005. évi debreceni alapítását és tevékenységének megkezdését követően 4 évvel ezelőtt, 2013. szeptemberében telepítette be magas színvonalú nyomdaipari termelő technológiáját a Xanga csoport befektetésében, egyedi igények szerint megépített új üzembe.  

Az ipari címkenyomtatásban nemcsak Európában, de a tengeren túli kontinenseken  is  meghatározó piaci  szerepet  betöltő  francia  családi tulajdonú vállalat debreceni egysége mára már több mint 80 munkavállalót alkalmaz, éves árbevétele meghaladja az ötmillió eurót. A nagyrészt exportra termelő nyomdaipari cég olyan multinacionális vállalatok közvetlen beszállítója, mint a Schneider Electric, IBM, Valeo, Continental, Visteon, Jabil  vagy a Flextronics.
A debreceni 2000 m2-es üzemegység a Xanga csoport 1,3 millió eurós beruházásával további 1200 m2-rel bővült. Az új épületrészbe a Gravic Hungary Kft. modern termelő technológiát, valamint korszerű raktárrendszert telepít a növekvő piaci igények kielégítése érdekében.
Az idei évhez hasonlóan a vállalat 2018-ban is 12 százalékkal kívánja növelni árbevételét, amelyhez további tíz szakképzett új munkavállaló alkalmazását tervezik. Középtávon a Gravic célkitűzései közt szerepel a debreceni üzemegység további bővítését, valamint egy K+F központ létesítését annak érdekében, hogy újabb, saját fejlesztésű termékekkel új piaci szegmensekben is meghatározó részesedést szerezzenek. A tervek megvalósítása során a vállalat – versenyképes munkahelyeket biztosítva – hosszú távon számít Debrecen város és a régió szakképzett munkaerőbázisára.

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();