Interpack alliance: új kiállításegyüttes

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Gyűjtőnevet, ernyővásárt alakított ki a Messe Düsseldorf. Interpack alliance néven a jövőben egyesíti minden nemzetközi kiállítását, ami a Processing & Packaging portfólióba tartozik. A közös logó az interpack hasonmása lesz, a kiállítások megjelenéseit egységesítik.

Számos ismert kiállítás csatlakozott az Interpack Alliance-hoz, mint pl. Upakovka (Moszkva), Food Pex (Shanghai), China Pharm (Shanghai), Bulk Pex (Shanghai), Pacpro Asia (Shanghai), Packtech India/Food Pex India (Mumbai) Components (Düsseldorf), Food Processing & Packaging Exposyum Kenia (Nairobi), Indopack (Jakarta), Process Expo (Chicago). A Messe Düsseldorf stratégiája az egységesítéssel a jövőben még jobban kifejezésre kerül, és egy logikus, következes lépés. A csomagolás és ipari folyamatai vezető szerephez jutottak az interpack kiállításon belül, amelynek know-how-ja most már a többi rendezvényen is intenzívebb felhasználására kerül. Az interpack alliance felelőse a Messe Düsseldorf Processing and Packaging divíziójának portfólióigazgatója.
Az interpack alliance a világ fejlődő piacaira összpontosít, célcsoportjai az  élelmiszer-, az ital-, az édesség-, a pék-, a gyógyszer- és a kozmetikai ipari, valamint a non food fogyasztási termékek piaca. A kiállítások különböző súlyponti témákkal rendelkeznek. A düsseldorfi interpack ezen szegmensek hotspot rendezvénye, ami az iparág vezető innovációs kiállítása. Folyamatosak a tárgyalások a különböző szakmai szervezetekkel, és a rendezvények külön speciális térmákra is koncentrálnak, mint például a Save Food.

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();