Gebo Cermex Agility 4.0

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Gebo Cermex a Sidel csoport tagja. Agility 4.0 programjával smart csomagolási megoldásokat kínál.

Egy smart gép abban különbözik a hagyományos gépektől, hogy a legújabb technológiákat, robotokat használja, így a gép és az ember együtt tud dolgozni, miközben számos funkció automatikusan történik, többek között a különböző a be- és kirakodó műveleteknél. A Gebo Cermex újdonságai között a CareSelect, egy új palacktovábbító rendszer is bemutatásra került. A továbbító- és szortírozórendszer működését robotok és hagyományos terelőelemek biztosítják. Magát az eljárást a Gebo Cermex szabadalmaztatta. A Rockwell Automation iTRAK-technológiájának alkalmazásával a sor percenként 400 terméket képes továbbítani. Természetesen a forma és a súly is befolyásolja a sebességet. A szállítómű minden üveget vagy flakont a megfelelő magasságba pozicionál és irányba állít. Még rugalmas flakonokat is tökéletesen kezel. Megakadályozza a termékek egymáshoz érését, így nem keletkezik köztük súrlódás, illetve nem léphetnek fel mechanikai zavarok. A gépsor teljesen automatikusan átállítható más termékre, a beállítás kevesebb mint egy perc alatt mechanikus beavatkozás nélkül történik.

A Cobotic FlexiLoad megbízható robotmegoldás magazinok töltéséhez. Ez a megoldás minden csomagolórendszerben alkalmazható a legkülönbözőbb sebességek mellett. A robotos hullámkarton-palettázó kézi műveleteket vált ki, és teljesen automatikusan dolgozik. A Fanuc CR35 robot alkalmazása esetében 35 kg-osak is lehetnek a kartonoszlopok.

 

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();