Bradman Lake: integrált csomagolás

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

State-of-the-Art csomagolósorokhoz kínálja megoldásait a Bradman Lake csoport, amelyek lehetnek robotizált, Multipack Flow Wrapping-, karton-, illetve egyéb eseti csomagolások.

Minden rendszerüket speciálisan a mai csomagolási ipar igényeinek megfelelően, a felhasználók kívánalmai szerint fejlesztik. A VGR2000 Vision Guided Robotic Pick-and-Place  sor  egy  FT120  Multipack  Flow  Wrapperből és két robotból áll. A megfelelő csoportosítás után csomagolja a termékeket, és behelyezi az IMSL End Load kartoncsomagolásokba. Ez az IMSL iTRAK automatikát is tartalmaz, ami teljesen integrált termékelhelyező rendszer, és minimális termékmozgatással működik. A lineáris motorokkal meghajtott rendszer elhelyezi a terméket a kartondobozban, a doboz lezárásra kerül, majd tovább szállítják a ZX600 Case Packer csomagolóberendezésbe, ami befejezi a csomagolást.

A VGR2000 Vision robothoz a termékek külön-külön vagy gyűjtve is érkezhetnek, majd a terméket a robot a kartondoboz-csomagoló sorhoz vagy más gyűjtőcsomagolóhoz vezeti. A Delta robotok és integrált kamerarendszereik a megrendelő igényei szerint programozhatók. Ez a robot FT120 Multipack Wrapperrel, zsugorfóliázóval is összekapcsolható. Az integrált iTRAK technológia a termékek rugalmas szortírozását teszi lehetővé, ahol minimalizálja a termékek mozgatását, és a kartondoboz betöltését ismételhetővé teszi.

 

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();