Hastamat: édességcsomagolás

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Hastamat csoport nagy teljesítményű berendezései óránként akár egy tonna édességet, csokoládét vagy szárított gyümölcsöt csomagolnak.

Döntően befolyásolják a csomagolások a termékek kiválasztását, megvásárlását, ezért a csomagolások semmiféle minőségi hiányosságot nem tartalmazhatnak. Az élelmiszereknél még nagyon fontos a termékek frissességének, íz- és aromavilágának megőrzése. A prémiumtermékek prémiumcsomagolásokat igényelnek.

A Hastamat fóliazacskós töltőberendezései a legkülönbözőbb zacskók, illetve csomagolási formák kialakítására képesek.  Ezekbe  a zacskókba élelmiszer- és non-food termékeket csomagolnak, nonstop módon, megállás nélkül, amelyek lehetnek por alakúak, darabos, törékeny, rúd- vagy különböző formájúak. A Hastamat a felhasználó igényeihez integrálja technológiáját.

SD-szériás finomadagolói nagy ismétlődési pontossággal adagolják a könnyen, illetve nehezen folyó vagy por alakú termékeket. Kávék, levesek, fűszerőrlemények kíméletesen kerülnek feldolgozásra. Az adagolócsigák termékenként állíthatók, az adagolási pontosság állítható.

A  ZA-szériás  berendezés  rendszerezi és számolja a rúd alakú termékeket, amelyek lehetnek élelmiszerek vagy non-food cikkek egyaránt. A csomagolás kíméletes, így törékeny termékek, például csokoládérudak csomagolására is alkalmas.

 

 

scroll back to top

Kiegészítő információk

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();